Velkommen til Mesnali Leirsted!

Mesnali leirsted høst

Mesnali – et vakkert og sentralt sted for gode opplevelser. Leirstedet ligger nærmest på Sjusjøen. Sjusjøen har et rikt tilbud av treningsmuligheter sommer som vinter, over 350 km med nypreparerte skispor venter vinterstid. Sommerstid har Sjusjøen unike muligheter med lett turterreng for både fottur og sykkel, frister villmarken er Åstadalen et supert sted.  Sjusjøen Skisenter med alpinbakker og terrengpark er 5 minutter unna.  Avstander ellers er 15 km fra Lillehammer, 26 km fra Gjøvik og 180 km fra Oslo . Vi tilbyr gode lokaler for kurs, selskaper, treningssamlinger, leirer og andre arrangementer. Vårt kjøkken leverer god og næringsrik mat enten det er selskap eller trening.

Vi har gode erfaring i å skreddersy arrangementer og hjelper deg gjerne med å lage en god opplevelse!

«Vi trives så godt på Mesnali, der er alt tilrettelagt….»

Kontaktinformasjon:
Mesnali Leirsted
2610 Mesnali
Tlf.: 62 35 93 30
E-post: post@mesnali.no