Så sant som sola snur: St. Hans på Mesnali Leirsted

Så sant som sola snur på denne tiden av året, så sant markerer vi St. Hans på Mesnali Leirsted. Det ble en god sommerdag med masser av aktiviteter for barna og et rekordstort bål som slutt på en fantastisk dag!

St. Hans 2016, 8 (2)

Sommerbuffe, grillmat og aktiviteter

Ut på ettermiddagen kom de første gjestene. De som hadde lyst kunne velge mellom vår sommerbuffe eller grille sin medbrakte meny på våre griller.

Gode og mette fortsatte de dagen, hvor de kunne prøve noen av de mange aktivitetene leirstedet hadde å friste med.

I droneperspektiv kunne man følge barn som var på skogssafari på 4-hjuling eller slengte seg ut på taubanen. Barn drømte seg bort og klatret «Mount Everest» i klatretårnet eller fantaserte om den udødelige Robin Hood, mens de siktet på blinken. Familier steg også inn i kanoer på Sør-Mesna og fikk en hyggelig og annerledes familiestund med det våte elementet på nært hold – uten å bli våte. De minste og største likte kanskje best leirstedets velrenomerte pinnebrød i roligere omgivelser borte fra de andre aktivitetene. Dette og litt til skapte en fin aktivitetsdag for små, mellomstore og voksne.

Rekordstort bål og god musikk

Kvister og stammer, bjelker og et nedrivningsklart gjerde oppe i en haug, dannet forhåpninger om et rekordstort bål – og det ble det :). Det ble så stort og varmt, at leirstedssjefen (eller var det brannkonstabelen i ham?) begynte å bli bitte litt bekymret, men alt gikk heldigvis bra.

Med den gode varmen og stemningen fra bålet, sang vi sommersanger og ble vartet opp med god musikk fra to gittarkammerater og et band som Janne Mari stod i spissen for. Magne Mjærum holdt årets midtsommer appell.

Fra de siste tonene tuslet gjestene av gårde igjen. Med seg hadde de sommerstemningen fra årets St. Hans på Mesnali Leirsted.

St. HAns 2016, 7St. HAns 2016, 9 St. HAns 2016, g St. Hans 2016, s

Du har kanskje også lyst til å lese...