Medarbeidere søkes

fjellturEr du glad i å være ute i naturen?

Camp Sjusjøen er en av landets eldste leirskoler. Leirskolen er offentlig godkjent og drives sammen med Ringsaker kommune. Leirskolen har base på Mesnali Leirsted. Leirstedet er åpent hele året, sesong for leirskole er høst, vinter og vår. Utenom leirskolesesong arrangerer vi aktiviteter og opplevelser for andre grupper. En leirskoleuke består av mange opplevelser, teambuildingsaktiviteter,  fjellturer, klatring, kanopadling med mer. Vinterstid så er vi mye på fjellet, langrenn og alpint er aktiviteter da. Deltakere på leirskole er primært elever fra grunnskole, noen klasser også fra videregående.

For høstsesongen har vi behov for flere medarbeidere som kan tenke seg og jobbe sammen med hos. Vi lover deg mye moro og mange gode opplevelser. Sesongen er fra midten av august til slutten av oktober. Har du ledig tid og lyst på meningsfullt arbeid, ikke nøl med å ta kontakt.

Som instruktør hos oss får du full opplæring, du blir med i et godt team som er opptatt av å gi mennesker utfordringer.

Personlige egenskaper:

  • Interesse for friluftsliv og glad i mennesker
  • Evne til å inspirere og motivere
  • Erfaring med klatring, ski, sykkel eller andre aktiviteter
  • Selvstendig, strukturert og initiativrik

Ungdom og studenter oppfordres til å søke. Jobben kan fint kombineres med studier.

Ved arbeid i leirskolen må vandelsattest fra politiet fremlegges.

For mer info kontakt leder leirskole, Runi Ur Arantsstovu, runi@mesnali.no

eller daglig leder Mesnali Leirsted, Thor Kristian Ringsbu, tkr@nms.no

telefon: 62 35 93 30

Søknad med CV sendes pr epost:

Mesnali leirsted

post@mesnali.no

www.campsjusjoen.no  www.mesnali.no

Du har kanskje også lyst til å lese...