Prøv en idyllisk padletur på Sør Mesna

Mesnali Leirsted: Sør Mesna er et yndet vann å padle på for lokalbefolkningen og gjester på leirstedet.

Nyt idyllen og gleden i naturen med familie og venner på Sør Mesna.

Den muligheten har du også!

Sør Mesna ligger skjermet til på sørsiden av veien opp til Sjusjøen. Her er det kroker og holmer og fine plasser å legge inn, for å ta seg en rast på land. Ser du godt etter, så finner du også en gapahuk hvor dere kan lage bål.

Ta med familien din eller gode venner og nyt en lett fysisk tur på en annen måte enn de vanlig gåturene. Det er noe med å padle seg frem og bare høre det drypper fra åra i det du løfter den opp for å ta et nytt tak. Du kommer nærme på naturen på en ny og anderledes måte. Prøv det hvis du ikke har prøv det før. Hvis du har padlet før, så vet du det allerede: Det er herlig!

Kanoer kan du leie her på Mesnali Leirsted.
Kontakt oss på post@mesnali.no/Tlf. 62 35 93 30.

Du har kanskje også lyst til å lese...