Kokkespirer på kurs på Mesnali Leirsted

Mesnali Leirsted: Det luktet godt av mat her på leirstedet. Lukten kom ikke fra den vanlige kjøkkengjengen, men fra kursdeltakerne på kokkeskole.

En sprudlende gjeng kokkespirer på Mesnali Leirsted.

Kokkeskole

Fra mandag til fredag i uke 32 ble det arrangert kokkekurs for barn her på Mesnali Leirsted.

Hver dag i løpet av uka fikk barna nye oppskrifter og råvarer, som ble til nye spennende matretter for deltakerne.

Små hender med store kniver.

Kurset er bygget opp som er sommerskole. Barna ble levert hver morgen og kurset startet ca. kl. 09 og varte til ca. kl. 15. Før og etter har det vært voksne til stede, for å ta i mot deltakerne og vært sammen med dem til de har blitt hentet.

Mye ute

De har ikke bare vært inne. Været har vært fint og en del av opplegget har foregått ute.

En dag var de nede ved Sør Mesna, hvor de fyrte opp bål og laget deilige matretter, som de stekte i folie. Etterpå kunne også de som hadde lyst bade.

Deltakerne har også brukt fritiden til å leke rundt om på leirstedet, hvor nok zip-linen og hoppeslottet var de mest populære.

Siste dagen var de avslutningstur til Snilsberg familiepark.

• Se flere bilder fra kurset på Facebooksiden til CAMP SJUSJØEN.

Takk for besøket

Vi på Mesnali Leirsted takker alle kokkespirene som deltok og håper de nå vil delta enda mer i matlagingen hjemme. Kanskje de til og med vil planlegge og lage middager eller turmaten selv inn imellom?

Vi vil også bruke anledningen til å takke både kursholder og assistenter for et vel gjennomført kurs.

Kurset ble arrangert i samarbeid med Margit Vea AS

Du har kanskje også lyst til å lese...