Mann 2018!

Når påsken er vel overstått og vinteren er på hell, møtes vi til «MANN 2018!» på NMS Camp Sjusjøen Mesnali. På programmet denne gang er motorsager og temaer vi omgir oss med i vår digitale verden.

Kveldskaffe på Brannhytta (Bildet er fra Mann 2016!)


Når: 13. – 15. april.
Hvor: NMS CAMP SJUSJØEN Mesnali (Før Mesnali Leirsted).
Påmelding: Påmelding gjøres via Checkin her.
Pris: 1850,-
Tillegg i prisen for hundekjøring (kr. 650,-), alpint (heiskort/utstyr, 4 timer, kr. 300,-. Kun heiskort, 4 timer, kr. 175,-).

Praktisk info:
Fredag til søndag, lørdag til søndag? Du bestemmer.
Klær til aktiviteten/e du ønsker å delta på.
Tur-/alpinski, hvis du ønsker å delta på den aktiviteten.


Program
Fredag, 13. april:
Kl. 17.00 Ankomst
Kl. 18.30 Kveldsmat
Kl. 19.30 Samling: «Balanse i den digitale verden» m/Robert Bekkesletten.
Kl. 21.30 Trugetur

Lørdag, 14. april:
Kl. 08.00-09.00 Frokost
Kl. 09.00 Samling
Kl. 10.00 Ski, hundekjøring, annen aktivitet
Kl. 16.30 STIHL TIMBERSPORT
Kl. 19.00 Festmiddag
Kl. 21.00 Samling

Søndag, 15. april:
Kl. 09.00 Frokost
Kl. 10.00 Avslutning
Kl. 11.00 I kirke (for dem som ønsker det)
Kl. 12.00 Suppe på kirkebakken

Med forbehold om at endringer kan komme!


Mann 2018! Hva er det?
Tanken bak konseptet er at menn møter menn til dyst, kurs, temaer, turer og sosialt samvær.

MANN er et lavterskel tilbud, med et enkelt kristent innhold. Vi er forskjellige, har forskjellige interesser, har forskjellig tro og forskjellig livssyn. Du vil ikke bli møtt av spørsmål og forventninger og du kommer ikke på «Mann 2018» for å få tung åndelig påfyll.

Makspuls eller hvilepuls?
Du bestemmer! Programmet er lagt opp til at du selv velger hva du ønsker å være med på eller ikke å være med på i det hele tatt.

Når vi møtes er det til praktisk kurs og tematiske innspill, som vi møter i hverdagen. Vi kan dra på turer til f.eks. veimuseet eller vi tar en skitur på Sjusjøen. Allikevel kan vi si at vi har som fast tradisjon å dra opp til Brannhytta på Natrudstilen – på truger (ikke krevende tur). Vi vet alle at kaffe smaker best ute på tur og vi på Mesnali kan garantere at du ikke har smakt bedre kanelsnurrer en de som blir servert på Brannhytte når vi kommer frem!

God mat
Denne helga slipper du å tenke på mat … Det vil si at du slipper å tenke på å LAGE mat. Den vil du få servert og siden det er en mann som er kokk, så vet han hvilken mat du liker. Vi garanterer at du blir god og mett og trenger en 180s en times tid etterpå ;).

Årets temaer
Den praktiske delen serveres med temaet «Stihl», som bør få en mann til å reagere. De fleste har vel holdt eller sett den oransje motorsagen? Men STIHL TIMBERSPORTS?! Hva er det for noe …?

De fleste av oss er på nette hver dag. Rober Bekkesletten fra GURU-utvikling har vært med på «Mann» arrangementet før. Han blir med denne gangen også og denne gang vil han holde et innlegg om å finne balanse i vår digitale verden (hvilepuls).

Inn imellom disse temaene prøver vi også å finne tid til aktiviteter ute. Noen av oss vil ta en tur på ski, andre en tur i alpinbakken og kanskje noen også har lyst til å prøve hundespann?

Vi sees på «Mann 2018» – til makspuls eller hvilepuls!

Per Anders Nordengen koserer på «Mann 2016»

På «Mann 2018» har du mulighet for å stå bak et hundespann.

Du har kanskje også lyst til å lese...