Påsketenleir

Hekta og NMS U gjentar leirsuksessen! Vi inviterer deg til leir på NMS CAMP SJUSJØEN Mesnali hvor du kan bli kjent med nye venner, gå på langrenn, dra i bakken for å kjøre slalåm eller snowboard, nyte peiskos, spill, bli kjent med Jesus gjennom undervisning og samtaler, gallamiddag og festkveld m.m. Bli med og skap gode leirminner!

Selv matpausen forteller litt om hvordan vi har det på påsketenleir :).

Om arrangementet
Type: Påsketenleir
Når: 24.-28. mars 2018.
Sted: NMS CAMP SJUSJØEN Mesnali.
Påmeldingsfrist: 08. mars.
.
I peisestua, spisesal og møtesalen vil du treffe andre leirdeltakere og utenfor er det nok av plass til å base rundt i snøen og leke.
.
Aktiviteter
To av dagene kan du velge hvilke aktiviteter du vil delta på, på dagtid. Noen av aktivitetene har en ekstra utgift, de betaler du når du melder deg på. Du kan velge mellom:
.
Sjusjøen skisenter: Liker du å suse nedover alpinbakken og kjenne luften under

Lovsangsgruppen er et viktig element på påsketenleir.

skiene eller brettet når du prøver deg på et hopp? I alpinbakken ligger alt til rette for at både du som er helt ny i bakken og du som føler deg trygg med alpinskiene på beina får en god dag.

Langrennstur på Sjusjøen: Vil du ut på tur og oppleve de flotte skisporene som finnes på Sjusjøen? Her deler vi inn i en lang tur og en kortere tur.

Et av høydepunktene på leiren er festmiddagen.

På Huset: Hjemme på Mesnali tilbyr vi bordtennisturnering, kreativt verksted, spill, kanskje baker vi sammen og åpner for leik i gymsal!

Singer-/Songwriterkurs: Eksklusivt for påskeleiren: Singer-/Songwriterkurs! Fordi leirens hovedleder i år tilfeldigvis har en mastergrad i komposisjon er det for oss en glede å tilby et to-dagers kurs i låtskriving for deg som er glad i musikk og som kanskje sitter med en liten låtskriver i magen. Benytt sjansen! Her får dere høy kvalitet, masse kunnskap og inspirasjon!

Det blir påskestemning, moro og utelek på dagen før vi inviterer til gallamiddag og fest på kvelden!

Vi starter og avslutter hver dag sammen med bibeltime om morgenen og kveldsavslutning på kvelden. Vi har dessuten med oss et strålende lovsangsband! Vi lover tidenes leiropplevelse!

Kort- og brettspill i peisestua.

Klare for noen morsomme begivenhetsrike dager på påsketenleir.

Du har kanskje også lyst til å lese...