Påskefamiliedagen 2018

Til alle familier: Bli med på «Påskefamiliedagen 2018» på NMS Camp Sjusjøen Mesnali påskeaften, lørdag 31. mars. Her blir det sprell for små og litt større bein. Ja, for hele familien.

Til påskefamiliefestivalen får vi bl.a. besøk av MAKI.


FAKTA
Når: Lørdag, 31. mars
Klokken: 13.00-16.30.
For hvem: Store og små
Hvor: NMS CAMP SJUSJØEN Mesnali,
Sørmessenveien 23, Mesnali.

(Kjør inn t.h. rett etter brua når du kjører opp mot Sjusjøen gjennom Mesnali. Ta t.v. igjen og siden t.h. hvor skiltet viset til NMS CAMP SJUSJØEN).


Gratis aktiviteter
MANGE gratis aktiviteter! Selv om det er påske og ALLE går påski og selv om det er mye snø, så kan dere kommet på festivalen UTEN ski.

Kom og prøv å kjøre med hundespann.

Det passer seg egentlig ikke å ha på seg ski, når du skal prøve aktivitetene. Her kan dere nemlig sitte på 4-hjuling, skyte med pil/bue og luftgevær, steke pinnebrød, ake i bob-bane, kjøre med hundespann, klatre og stable bruskasser og en del andre ting, som man må komme her for å se og prøve.

Ikke bare aktiviteter
Mens aktivitetene står på, vil dere kjenne lukten fra grillen. Bruk av energi medfører at vi må tilføre mer energi. Mens aktivitetene går, kan dere få kjøpe burgere og pølser, før dere fortsetter festivalen.

Prøv vår «akematte-bob-bane».

MAKI
Før dere går hjem igjen, får dere hilse på MAKI. MAKI har besøkt oss de siste årene og har lovet å stikke innom på lørdag.

Maki´ere lever ikke her i Norge. En maki er en lemur fra Madagaskar. Den liker seg nok best der også, for når den kommer her, så hopper og spretter den som bare det. Vi lurer på om det er fordi den prøver å holde varmen. Er artig fyr …

NMSU og NMS CAMP SJUSJØEN Mesnali
ønsker alle familier velkommen til
Påskefamiliedagen 2018

4-hjulingsafari er både tøft og spennende.

Det er ikke nare de med korte bein som får prøve hvor mange kasser de klarer å stable opp på hverandre.

(Bildene er fra fjorårets påskefamilifestival)

Du har kanskje også lyst til å lese...