Tidenes påskevær

Årets påske vil bli husket for det fantastiske været og store snømengder. Rekordmange brukte påsken på fjellet og på Sjusjøen var det mange skigåere i løypene dagen lang. Morgen og kveld var åsene farget av sol opp- eller nedgang og lyset fra de over tusen hyttene lyste opp ås og li om natten. 

Mange fikk sitte på snøscooter for første gang.

Liv og røre
Her på Camp Sjusjøen Mesnali var det også mye liv.

Sammen med Hekta arrangerte NMSU den tradisjonelle påsketenleiren første delen av påskeuka og den andre delen arrangerte en menighet påskeleir for sine medlemmer.

Påskeaften arrangerte leirstedet den årlige påskefamiliedagen, med aktiviteter tilrettelagt for barnefamilier – uten ski.

Høyt, høyere, HØYEST!

Variasjon av aktiviteter
De som kom kunne prøve alt fra å skyte med pil/bue, luftgevær, bob-aking til strikkløp, bruskasseklatring, snøscooterkjøring, påskeeggjakt og kjøring med hundespann. Alt gratis!

MAKI
Maskotten til NMSU, Maki, har vært innom påskefamiliedagen de siste årene. De som så på fikk ikke sitte i fred på årets show, men måtte røre litt på seg og en frivillig fikk tiI og med satt fyr (!) på hånden sin – uten at vedkommende brente seg. Magisk!

Armen … brenner …. (hjeeelp) …

Hundespann
Å stå bak et hundespann er det ikke mange som har prøvd. Det kunne alle som hadde lyst få prøve og det var også populært. Mange ventet spente på tur nede på Sør Mesna vannet. Der var det kjørt opp en løype og så var det bare å stille seg på eller sette seg i sleden. Det var mange salige smil å se når de kom tilbake fra runden.

Stor takk til Vidar Sveen og familien, som stilte med sine hundespann og ga både barn og voksne den ekstra fine opplevelsen.

Så suste de av gårde …

Hørt på påskefamiliedagen:

Dette har vært den fineste dagen i påsken!
– Deltaker

Alle aktivitetene var morsomme. Jeg klarer ikke å velge hva jeg likte best :).
– Deltaker

Gjør dere dette hvert år? Det er helt fantastisk opplegg og det er t.o.m. gratis?! Vi kommer helt sikkert tilbake neste år!
– Forelder

Midt i smørøyet
Mange forlystelsesparker frister med hotellovernattinger i eller i nærheten av parken.

Her på NMS Camp Sjusjøen Mesnali tilbyr vi også overnatting – midt i smørøyet. Booker dere overnatting her på Mesnali neste påske, går dere ut døra og rett inn i påskefamiliedagen. De andre dagene kan dere bruker til ski og lek i løypene i nærområdet og på Sjusjøen.

Velkommen til NMS Camp Sjusjøen Mesnali – når du vil!

Du har kanskje også lyst til å lese...