DisippelRytmer

«Den gode rytmen handler om et tempo som er akkurat så sakte og akkurat så fort og akkurat så regelmessig at du nesten ikke merker at du bruker krefter på det du gjør.»

Tid: Fredag 2. november kl. 18.30 til søndag 4. november kl. 15.00.

Velkommen til en helg med god hvilepuls. En liten smak av retreat, med tidebønner, pilgrimsvandring, stillhet og undervisning. Her velger du det du selv vil være med på.

Naturen er rundt oss og Guds himmel over oss. Sammen skal vi sitte rundt «bålet» og ta del i den gode samtalen, med hverandre, oss selv og Gud.

Vidar Mæland, prest.

Bli med

Vidar Bakke, prest i Bymenigheten Sandnes, coach og ordbruker. Utga i 2017 boken «DisippelRytmer» på Luther Forlag, driver bloggen SpiresPlass.no og skriver andakter og søndagstanker for Stavanger Aftenblad.

Bli med

Lars Erlend Kielland, pilgrimsprest.

Lars Erlend Kielland, pilgrimsprest i Hamar bispedømme, leder oss gjennom vandringer og tidebønner. Lars Erlend har vært opptatt av pilegrimsarbeidet i mange år. Blant annet var han med å stifte Veldre Pilegrimsforening i 2008 og har sittet i styret siden. De siste 5 årene som leder. Han har også en periode sittet i styret for Pilegrimssenter Hamar.

Bli med

Du, også.


Du har kanskje også lyst til å lese...