Jul i Mesnali

NMS Camp Sjusjøen inviterer igjen til en ettermiddag med førjulsstemning. Ute blir det bål, kanefart og salg av juletrær. Inne vil det bli utstillinger og god julemat fra kjøkkenet. Her vil du få den gode førjulsstemningen og samtidig støtte en god sak og flere lokale utstillere.


Dag: Lørdag, 8 desember     Tid: Kl. 13.00 -17.00     Sted: NMS Camp Sjusjøen


Ute
Det blir salg av juletrær og julenek. Mens dere venter på en tur med kanefart, kan dere steke gratis pinnebrød på bålet og drikke varm saft, alt i stemningsfulle omgivelser.

Inne
Lenge å vente til jul og den gode julematen? Da kan du tyvstarte her på Mesnali. Fra kjøkkenet serveres det julemat, ribbe og medisterkaker med tilbehør, karamellpudding og riskrem til dessert.

I andre etasje blir det utsalg fra forskjellige boder.

I peisestuen i andre etasje, vil det også være juleaktiviteter for barna. Der kan de voksne slappe litt av og ta en prat foren peisen.

Utstillere
I år åpner vi også for at eksterne utstillere kan bli med for å stille ut varer for salg. Det vil derfor også være andre utenfra, som kommer for å selge sine varer. Her er det også en god mulighet å finne en fin gave, som du kan gi til jul.

Plant et tre
I fjor gikk overskuddet fra arrangementet til Nådehjemmet i Bangkok. I år ønsker vi å støtte Plant et tre, som jobber med prosjekter i Afrika og humanitær hjelp i Øst-Europa.

Med dette ligger det til rette for at alle skal få en hyggelig dag her på Camp Sjusjøen og forhåpentligvis drar dere igjen med en god varm førjulsstemning.

Velkommen til Jul i Mesnali lørdag, 8. desember.


Utstillere
Vi ønsker utstillere velkommen. Dere kan velge om dere vil være ute eller inne. Ta kontakt med oss, så melder du deg på og får svar på spørsmålene du lurer på. Ring tlf. 62 35 93 30 eller send en e-post til post@mesnali.no.

Du har kanskje også lyst til å lese...