Nyttårsleir

NMSU og HEKTA gjentar suksessen – og er klare for å gi deg tidenes nyttårsleir! Ta med deg venner og få nye. De lover deg gode minner og flotte opplevelser på ski eller i stua, gallamiddager og nyttårsfeiring. Går du på ungdomsskolen eller på videregående, så er dette leiren for deg!

Tidsrom: 28. desember – 1. januar     Sted: NMS Camp Sjusjøen


På nyttårsleir
Leiren legger til rette for at du kan få nye venner og sammen kan dere oppleve  langrennsturer, en tur i alpinbakken, romjulsfeiring og juletregang, bål, stjernehimmel, underholdningskveld, samlinger, lek og global formiddag og du vil også bli bedre kjent med Jesus gjennom undervisning og samtaler.

Nyttårsaften blir det gallamiddag, fakkeltog, nyttårsgudstjeneste og selvfølgelig fyrverkeri. Dette er leiren som helt sikkert vil gi deg nye gode leirminner.

Nyttåret feirer du i stemningsfulle og hyggelige omgivelser på Mesnali, sammen med gode venner.

Du har kanskje også lyst til å lese...