Vi søker nå etter en matglad og kreativ driver til vårt kjøkken på Camp Sjusjøen

«NMS Booking driver 13 overnattingsteder og gjestehus som leies av større grupper til ulike typer aktiviteter og overnattingsbehov. Vi leier ut til arrangører av leir for barn- og unge, ferie og fritidgjester, leirskole, misjons- og kirkeaktivitet. Vi har Camp Sjusjøen Mesnali ved Lillehammer, Mjuklia Leirsted- og gjestegård i Trøndelag, Kjeldsund utenfor Ålesund, Himmel & Hav ved Stavanger og Stenbekk ved Sarpsborg. I tillegg har vi Furutangen i Ryfylke, Fjordglimt i Telemarksskjærgården, Havglimt like utenfor Kristiansand, Åpta ved Farsund, Solsetra ved Drammen, Alværa ved Sognefjorden og Tømmerneset i Nord. For mer informasjon se nmsbooking.no. Selskapets juridiske navn er NMS Drift as og hovedkontor er i Stavanger»

Vi søker nå etter en matglad og kreativ driver til vårt kjøkken på Camp Sjusjøen

Camp Sjusjøen er vårt største sted med ca. 12 000,- gjestedøgn i året. Stedet ligger i Mesnali, 5 minutter unna Sjusjøen med Norges største hytteby og en ekspansiv utbygging. Gjestene er fordelt på selvhushold eller full pensjon. Vi har til nå drevet mest med grupper. Leirskole, treningsgrupper og konfirmantleirer er en viktig del av driften vår, og vi har flere hektiske sesonger gjennom året. Mange av årets helger er det gjester på stedet. På stedet er det også campingplass og for den rette er det muligheter for helårsdrift av kjøkken. Her er muligheter for allsidig drift både i forhold til stedets gjester, men også mulighet for å bruke kjøkkenet til cateringvirksomhet og annen servering. Vi er åpne for ulike driftsløsninger og vi tilpasser oss gjerne slik at dette kan fungere godt for alle involverte.

Moderne storkjøkken, nybygget i 2002, men godt vedlikeholdt med alt nødvendig utstyr. Spisesal med 120 sitteplasser samt uteservering med plass til 50 stykker. Stedet har også konferansesal og muligheter for mindre konferanser og møter.

Vi ser etter deg/dere som:

  • Har fagkompetanse på mat. Kokk med fagbrev.
  • Erfaring med drift av storkjøkken, herunder også økonomisk forståelse. Som et minimum 3.-5. års erfaring fra tilsvarende steder.
  • Liker å stå på både alene, men også sammen med andre. Som en del av oss er teamarbeid en viktig funksjon.
  • Har sans for tradisjonsmat samtidig som man kan kombinere dette med nye smaker.
  • Har evne til å bidra til matutvikling av Sjusjøen sammen med øvrige næringsliv.
  • Har et miljøperspektiv. En del av vår visjon er å vise naturens mangfold til barn og unge. Stedet er i ferd med å bli miljøsertifisert. Dette vil også gjelde for kjøkkendriften.
  • Er resultatorientert, strukturert og evner å se fremover.
  • Erfaring med allergivennlig mat samt mat til andre kulturer. Vi ønsker at alle som bor hos oss skal få en fullverdig og god opplevelse. Riktig og god mat ut fra gjestens behov er en forutsetning for en god opplevelse.
  • Har en god serviceinnstilling. Ser viktigheten av å ta vare på gjester slik at de er fornøyd.

For den rette er det gode muligheter for å skape en god arbeidsplass, i samarbeid med andre aktører på Sjusjøen og i området er det muligheter for videreutvikling av tilbud og konsepter.

For mer informasjon ta kontakt med Daglig leder, Camp Sjusjøen:

Thor Kristian Ringsbu telefon: 40 40 53 54 e-post: tkr@nms.no

Du har kanskje også lyst til å lese...