Velkommen til Påskeleir på Mesnali. Hekta og NMSU gjentar leirsuksessen.

Vi inviterer deg til leir på Mesnali leirsted hvor du kan bli kjent med nye venner, gå på langrenn, dra i bakken for å kjøre slalom eller snowboard, nyte peiskos, spill, bli kjent med Jesus gjennom undervisning og samtaler, gallamiddag og festkveld m.m. Kom og skap gode leirminner!


Camp Sjusjøen
Du er hjertelig velkommen til Mesnali, et av leirstedene til NMS. Det ligger like ved skieldoradoet Sjusjøen og ca. 20 minutter med bil fra Lillehammer. Her finner vi flere overnattingsbygg med firemannsrom som har senger, dyner og puter som venter på deg. Peisestua, spisesal og møtesalen er der du vil treffer andre leirdeltakere og utenfor er det nok av plass til å base rundt i snøen og leke. Husk å noter hvem du ønsker å sove på rom med i påmeldingsskjemaet, hvis du vil bo sammen med noen du kjenner fra før.

Aktiviteter
To av dagene kan du velge hvilke aktiviteter du vil delta på, på dagtid. Dette gjelder søndag og mandag. Noen av disse har en ekstra utgift, de betaler du når du melder deg på. Du velger aktivitet når du melder deg på.

Sjusjøen skisenter
Liker du å suse nedover alpinbakken og kjenne luften under skiene eller brettet når du prøver deg på et hopp? I alpinbakken ligger alt til rette for at både du som er helt ny i bakken og du som føler deg trygg med alpinskiene på beina får en god dag.

Langrennstur på Sjusjøen
Vil du ut på tur og oppleve de flotte skisporene som finnes på Sjusjøen? Her deler vi inn i en lang tur og en kortere tur.

Singer-/Songwriterkurs
Eksklusivt for påskeleiren: Singer-/Songwriterkurs! Fordi leirens hovedleder i år tilfeldigvis har en mastergrad i komposisjon er det for oss en glede å tilby et to-dagers kurs i låtskriving for deg som er glad i musikk og som kanskje sitter med en liten låtskriver i magen. Benytt sjansen! Her får dere høy kvalitet, masse kunnskap og inspirasjon! (Må velges både søndag og mandag)

På tirsdag skal vi være sammen alle sammen hele dagen! Det blir påskestemning, moro og utelek på dagen før vi inviterer til gallamiddag og fest på kvelden! Husk pentøy og gled dere til overraskelsene som venter!
Vi starter og avslutter hver dag sammen med bibeltime om morgenen og kveldsavslutning på kvelden. Vi har dessuten med oss et strålende lovsangsband! Vi lover tidenes leiropplevelse!

Du har kanskje også lyst til å lese...