Camping

Campingvintercamping
Velkommen til vår helårsdrevne og idylliske campingplass i flott natur i Mesnali, 15 km fra Lillehammer og 6 km til Sjusjøen. Her har vi hytter og plass til 32 vogner/bobiler med strøm. Det er også plass til både telt og vogner både for kortere og lengre opphold.

Servicebygg og fasiliteter
– drikkevann
– tømmested for toaletter i umiddelbar nærhet
– vaskerom og tørkerom
– toaletter og dusjer
– biljard og bordtennisrom

Hytter og rom for utleie
3 hytter med god standard, hyttene har fra 8 – 12 sengeplasser, 3 soverom. Det er stue og kjøkken. Kjøkkenet er fullt utstyrt med servise, kjeler etc. Det er dusj og wc med varmekabler. Hyttene har dyner og puter, men sengetøy må man ta med selv eller leie her. Vi har også to store bygg med rom for overnatting ca 75 meter fra campingplassen.

Se hytter og book online her

I resepsjonen har vi  en liten kiosk,  mulighet for kanoleie. Resepsjonen er betjent fra klokken 08.00 – 16.00 på ettermiddag og kveld/natterstid er det vakt på stedet. I nærheten av campingplassen (500 meter) finner du kirke, dagligvarebutikk, frisør, fotpleie med mer.

Priser sesongen 2018/2019

Vintercamping (september – mai), plassleie: Kr. 7000,-
Sommercamping (mai – august), plassleie: Kr. 4 000,-

Helårscamping: Kr 10000,-
Fastboende pr. måned: Kr. 1500,-
Campingvogn/bobil pr. døgn, inkludert strøm: Kr. 300,-
Telt pr. døgn: Kr. 145,-
Pris pr. person i telt pr. døgn: Kr. 35,-

Frokost inkludert matpakke: Kr 140,-
Under 12 år: Kr. 100,-

Vaskemaskin/tørketrommel pr. gang:
Kr. 30,-

Plassen inkluderer fri bruk av sanitæranlegg og tørkerom. Strøm for langtidscampere blir avlest i mai og fakturert 1 gang i året. Pris pr. 01.01.17: Kr 1,50 pr. kwh.

Sommer
Ute finner du lekeutstyr for barn (husker, taubaner, hoppeslott, sandkasser etc). Vi har også egen fotballbane, volleyballbane, badminton, basket etc. Det er også en natursti som står oppe hele sommeren igjennom. Det er 6 km til Sjusjøen med sine flotte turløyper for både sykkel og ski, et vell av stier gjør fotturen spennende. 15 km til OL-byen Lillehammer med sine severdigheter, 25 km til Hunderfossen familiepark, Lilleputthammer og Hafjell. Sjusjøen-Skisenter med sin langrenns arena, alpinbakke og jibbepark ligger 3 km unna campingplassen.

Vinter
Lysløype rett ved campingplassen. Tilgang til skistall med smøreprofiler. Midt i birkebienrriket,  i smørøyet for vintersport. 350 kilometer med verdens beste skiløyper. Lysløype på stedet. Løypenettet på Sjusjøen strekker seg helt ned til Mesnali. Vintercamping hos oss er populært. 32 strømuttak med 16A sikring. Vintercampingsesongen er fra 1. september til 1. mai. Du får både høst og vinter på fjellet! Vi har også ledig plasser for drop in både for vogn og bobil. Gi allikevel beskjed noen dager på forhånd så klargjør vi plass til deg. Brøyting inn til vogn er inkludert i sesongprisen.

Når det gjelder hytter og rom i vintersesongen er det stor etterspørsel så det kan lønne seg å planlegge vinterferien i tide. Vi har stabile snøforhold fra november til april.

Her finner du mer informasjon om andre fasiliteter.

Ta kontakt for mer info og bestilling!